30 people can complete 3/7rd works within 15 days, now added 10 people more, then how many days to complete the total works??

Answers (1)

30 people can complete 3/7th work within 15 days

1 people can complete 3/7th work in 15*30 days =450 days

1 people can complete 1/7th work in (450/3)days =150 days

 Now 10 more people added 

40 people can complete 1/7th work in (150/40) days

40 people can complete remaining (4/7)th work  in (150/40)*4 days=15 days

Total time take to complete the work=Time to complete 3/7th work + Time to complete remaining 4/7th work=15+15=30 days

 

Most Viewed Questions

Preparation Products

Knockout NEET 2024

Personalized AI Tutor and Adaptive Time Table, Self Study Material, Unlimited Mock Tests and Personalized Analysis Reports, 24x7 Doubt Chat Support,.

₹ 40000/-
Buy Now
Knockout NEET 2025

Personalized AI Tutor and Adaptive Time Table, Self Study Material, Unlimited Mock Tests and Personalized Analysis Reports, 24x7 Doubt Chat Support,.

₹ 45000/-
Buy Now
NEET Foundation + Knockout NEET 2024

Personalized AI Tutor and Adaptive Time Table, Self Study Material, Unlimited Mock Tests and Personalized Analysis Reports, 24x7 Doubt Chat Support,.

₹ 54999/- ₹ 42499/-
Buy Now
NEET Foundation + Knockout NEET 2024 (Easy Installment)

Personalized AI Tutor and Adaptive Time Table, Self Study Material, Unlimited Mock Tests and Personalized Analysis Reports, 24x7 Doubt Chat Support,.

₹ 3999/-
Buy Now
NEET Foundation + Knockout NEET 2025 (Easy Installment)

Personalized AI Tutor and Adaptive Time Table, Self Study Material, Unlimited Mock Tests and Personalized Analysis Reports, 24x7 Doubt Chat Support,.

₹ 3999/-
Buy Now
Boost your Preparation for JEE Main with our Foundation Course
 
Exams
Articles
Questions