# A box has 20 packets of biscuits. Each packet has 15 biscuits. These biscuits boxes are supplied in cartons which can accommodate 30 such boxes. 5 cartons are used to distribute biscuits among 2500 school children. How many biscuits will each child get

5 cartoons have 30 x 5 = 150 boxes. And each box has 20 packets of biscuits. So there are 150 x 20 packets = 3000 packets. And each packet has 15 biscuits. Therefore total number of biscuits in 5 cartoons is 3000 x 15 = 45000 biscuits.

There are 2500 students. So each student will get 45000/2500=18 biscuits

### Preparation Products

##### JEE Main Rank Booster 2021

This course will help student to be better prepared and study in the right direction for JEE Main..

₹ 13999/- ₹ 9999/-
##### Rank Booster NEET 2021

This course will help student to be better prepared and study in the right direction for NEET..

₹ 13999/- ₹ 9999/-
##### Knockout JEE Main April 2021 (Easy Installments)

An exhaustive E-learning program for the complete preparation of JEE Main..

₹ 4999/-
##### Knockout NEET May 2021

An exhaustive E-learning program for the complete preparation of NEET..

₹ 22999/- ₹ 14999/-