On the annual day of Ken's school, its was planned to distribute some sweets equally among 98 students. But 28 of those students were absent that day. As a result, each of the student present received 4 sweets more. find the total number of sweets distributed.

Answers (1)
S safeer

Total number of students present = 98-28=70 students. Each student gets 4 sweets more. Therefore the number of sweets that 28 students will get = 4 x 70 =280. Therefore each student when all are present will get 280/28=10 sweets. So the total number of sweets distributed = 98 x 10 =980

Preparation Products

NEET Foundation 2022

NEET Foundation 2022.

₹ 14999/-
Buy Now
Knockout JEE Main April 2021 (One Month)

Personalized AI Tutor and Adaptive Time Table, Self Study Material, Weekend Live Classes, Mentorship from our Experts, Unlimited Mock Tests and Personalized Analysis Reports, 24x7 Doubt Chat Support,.

₹ 14000/- ₹ 6999/-
Buy Now
Knockout NEET May 2021 (One Month)

Personalized AI Tutor and Adaptive Time Table, Self Study Material, Weekend Live Classes, Mentorship from our Experts, Unlimited Mock Tests and Personalized Analysis Reports, 24x7 Doubt Chat Support,.

₹ 14000/- ₹ 6999/-
Buy Now
Knockout JEE Main May 2021

Personalized AI Tutor and Adaptive Time Table, Self Study Material, Weekend Live Classes, Mentorship from our Experts, Unlimited Mock Tests and Personalized Analysis Reports, 24x7 Doubt Chat Support,.

₹ 22999/- ₹ 14999/-
Buy Now
Knockout NEET May 2021

Personalized AI Tutor and Adaptive Time Table, Self Study Material, Weekend Live Classes, Mentorship from our Experts, Unlimited Mock Tests and Personalized Analysis Reports, 24x7 Doubt Chat Support,.

₹ 22999/- ₹ 14999/-
Buy Now
Boost your Preparation for JEE Main with our Foundation Course
 
Exams
Articles
Questions