Q&A - Ask Doubts and Get Answers

Clear All
(i) Winter season got the most votes. (ii)  Total Votes = 90+120+150 = 360 central angle of summer =   =        central angle of rainy =   =       central angle of winter =  =  (iii) 
(i)If 20 people liked classical music Total number of people =  =  people. (ii)  Maximum number of people light music i.e.. (iii) If a cassette company were to make 1000 CD’s, then      Light music CD's =       Folk music CD's =       Classical music CD's =       Semi classical music CD's =   
(iii) 14 students spent more than hours in watching TV. The number of students who watched TV for >5 hours =  number of students who watched TV for (5 – 6 hours) + (6 – 7 hours). So the no. of students = 8 + 6 = 14  
(ii) 34 students watched TV for less than hours. The number of students who watched TV for less than 4 hours = sum of  the students who watched TV for (3–4hours) + (2–3hours) + (1–2hours.) So, the total number of students = 4 + 8 + 22 = 34  
Using tally marks a frequency table with intervals as 800–810, 810–820 and so on  is as shown : . Intervals Tally MARKS Frequency                                                                                                                                                                                
Exams
Articles
Questions